måndag 9 september 2013

Dofter

 Det finns dofter som etsar sig fast...luktärtor är för mig en sådan doft.......sena var dom i år som rackarna...Men nu blommorna de desto mer.

En annan doft som blivit oumbärlig sista tiden är denna ljuvliga handkräm från Body shop....den doftar vildrosor...... en tub i köket och en på nattduksbordet......
Det skymmer...på spisen kokar en höstgryta/soppa på diverse rotfrukter och grönsaker...
Ja...och lite vin och annat slank visst ner .....får gå och röra i grytan.
Ha en skön kväll :-))

tisdag 3 september 2013

Blessed

 Överallt har jag dem.....dahliorna. Jag är så lyckligt lottad att jag kan plocka i färgtema. Blev speciellt förtjust i de här lite höstiga varmare tonerna.

 Mitten blomman heter "café au lait"........min favorit om jag blir tvungen att välja:-))
I år skall jag förbereda vinterförvaringen bättre, det går inte att jämföra en övervintrad planta med en liten nyköpt stackare.....de gamla blommar oändligt mycket bättre/större/kraftfullare.

Den allra nördigaste och underbaraste av kvälls "läsning", gamla kataloger från Bonhams och Christies leksaksauktioner. Inte helt nya, så priserna får man ta med en nypa salt...men åhhh varför är jag inte rik!!! Jag skulle bo i ett leksaksmuseum :-))
På Pinterest som jag nyligen har upptäckt kan jag frossa i allt......jag samlar så det ryker och det är helt gratis :-))

Ha en skön sensommarkväll!!