fredag 25 september 2015

A Divine mess

Fikapaus i röran, just fikapauser blev det en hel del....


 Jodå, jag har snott titeln på detta inlägg från Nina Hartmans nya bok, "a divine mess". Och helt ärligt, någon Divine mess är det faktiskt Inte här hemma. Möblerna står bokstavligen på varandra, kassar med prylar som är husvilla, och målarburkar och penslar i en enda röra.  Förra veckan gick fort, och denna lika så. Vi har inte alls hunnit så långt i vår minirenovering som vi önskat. Men å andra sidan så har vi påbörjat projekt som vi inte räknat med. Målat trappen till källaren, lister i badrummet, köksluckorna!!! Fanns inte på listan, men nu är det gjort. Jag har också målat om i skåpet hallen så i helgen får jag möbla om lite...och det är ju alltid roligt.

Mitt senaste inköp: 
VintagebyNina's nya bok, a Divine mess. Lika underbar som de andra böckerna, fylld med härligheter och inspiration för alla vintage och antik nördar:-))


 Reportaget jag fastnade allra mest för, handlade om antika vax mannekänger, mmm, fotade hos en passionerad samlare i Nederländerna. 
En typisk Nina bok, med alla de rätta ingredienserna, Love it!!


Och, så lite fredagsmys...dessa rackare fick följa med hem från fredagens matshopping. helt oplanerat  och såå gott! Dags att fixa vitlöksbröd och tillbehör.

En skön fredagskväll till alla och envar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar