söndag 11 april 2010

Sköna söndag....

Bästa leksaken just nu...en riktig cirkushund kan hoppa rockring........


Vår på riktigt....barnen ville helst ta av sig både jackor och tröjor.....Flora ville helst ha bulle...mannen fick vara fotograf som vanligt. Nicklas och Ulle till vänster, deras söta barn i mitten och mitt eget hjärta till höger. Och lilla krullebulle som tigger.

Så här ser det ut i landen nu......det är hög tid att rensa...annars är det lätta att riv sönder småplantorna som kommer upp......

Porslinshyacinterna tillhör mina vårfavoriter.


Troll hasseln har nästan blommat om, vi har fyra buskar, några har vuxit stora, men detta är lilla minstingen i en lite ovanlig röd färg. Doften är ljuvlig!


Oj så fort dagarna har gått, nu är Påsklovet slut och skolan börjar imorgon igen. Vi hann inte så mycket, men ett Ikea besök för att fylla på stearinljus förrådet klämdes in. Både igår och idag har vi gått en härlig promenad runt Pickesjön, idag i sällskap med goda vänner som också har hund. Kaffe och bullar, sol i ansiktet och doften av kåda, hundar och barn lekte kurragömma bland granarna, båda hundarna var jätteduktiga och kom snällt på inkallning när andra hundägare passerade. Riktigt "Gött" hade vi det både människor och djur.
Våren har kommit på allvar och det är dags att rensa i landen i trädgården. Det är bara att ta en ruta i taget, ingen idé att titta på helheten och överblicka......då känns det bara jobbigt och det skall det ju inte vara....trädgård skall var lustfyllt! Får se om jag kan klämma fram några före och efter bilder...... Nu tänker jag komma i säng.....Sov så gott allihop, vi ses snart igen!

2 kommentarer:

  1. Härliga mågottbilder. Så ska man ha det ofta, unna sej att bara slappna av i kropp och själ.
    slappepussar

    SvaraRadera
  2. vilken härlig dag vi hade!ser fram emot i morgon o en ny promenix med dig o flora vi får hitta en ny fin slinga . o flåt varken punkt el stor bokstav kram ulle bulle

    SvaraRadera