tisdag 8 december 2009

En bättre dag!

Någon som känner igen dom här två damerna? Jojo, Doris och Stella minsann.

Inte ont anande Flora testar kanten av dammen på inrådan av Doris.

Se upp, fara från vänster, två rutinerade badmonster!

Tre godingar i sammförstånd, och vad gör Stella?

Två små lortgrisar som vi gillar!! Flora behövde bara torka tassarna på en handduk, hrmm.


Tack för vänliga ord igår, jag vet att de flesta djurägare känner igen sig, det är medaljens baksida. Det värsta är nog att ingen annan än man själv kan fatta beslutet.
Efter gårdagens tråkigheter behövde vi piggas upp! Kan ni tänka er ett bättre sätt än glada hundars sällskap (och en tillika rar matte). Idag har vi träffat Stella och Doris, live!! För er icke insatta kan vi berätta att det är en mycket berömd lagotto familj, här i Västra Götaland...hmm beror nog lite på en viss matte också.....
Vi sammanstrålade i Björbo stugan, ett nytt ställe för mig som inte är infödd Boråsare. Fantastiskt vackert ställe att släppa hundarna på. Öppen ängsmark och lövskog! Båda mattarna med kamera på magen, Lotta med proffsig dito, Cecilia med lite mindre proffsig :-)) En kort promenad fick det bli, Flora kunde inte riktigt hålla samma tempo som dessa två vildbasar. Hon gjorde dock sitt bästa......men nappade inte riktigt på Doris tappra försök att lura ner henne i dammen, hon är lite lurig den där Doris!
Vi gillar verkligen dom här tjejerna, man kan behöva förebilder när man är liten. Hur skall man annars lära sig allt om spa gropar och sånt! Annars kanske man kommer hem med rena fötter jämt! Hoppas verkligen vi kan ses igen.......Kram till er tjejer!
Till er alla, en riktigt God Natt!

3 kommentarer:

  1. Ha ha "berömd Lagottofamilj" jo vi tackar :-)

    Tack för en trevlig runda, alltid så kul att se hundar busar och att de kommer överrens direkt! Mina var jättenöjda på jobbet sen, ja mest nöjd var nog Stella, hennes husse "glömde" att duscha henne och när jag väl kom hem var klockan för mycket :-)

    Hör bara av er om ni vill ut fler gånger!

    Kramar från Sjömarkentjejerna

    SvaraRadera
  2. Så kul att ni träffade Stella och Doris. Härliga bilder på dom tre tjejerna. Snart lär sej Flo att spaa, bara vänta.
    pussar

    SvaraRadera
  3. Men vaaa... det är ju Stella och Doris. Känner du oxå dom??? Dom är hos mig idag :-) och nu har vi spaat hela dagen. Då kanske jag oxå får träffa dig någon gång när jag är i Borås.
    Kramr från Elliot

    SvaraRadera